Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lahmacun görmek

Rüyada lahmacun görmek

Rüyada lahmacun görmek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, bol para kazanacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine yorulur.

Rüyada lahmacun gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya işleri sonlandırmak isteyebilir ya da tamamlanması gereken iş veya konuları sonuçlandırabilirsiniz.

Rüyada lahmacun hazırlamak çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada lahmacun görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının lahmacun yediğini görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, hainlik yapacağına yorulur.

Rüyada lahmacun yapmak tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lahmacun yemek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, duygularının karşılığını alamayacağına yorulur.

Rüyada lahmacun istemek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada lahmacun yaptığını görmek kişinin tek başına kalacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, maddi olanakların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine lahmacun vermek borçların gittikçe artacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, alim insanlardan sayılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments