Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin laf attığını görmek

Rüyada birinin laf attığını görmek

Rüyada birinin laf attığını görmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hatalı yollara sapılacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada birinin laf attığını gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zor ya da yüklü bedeller ödetebilecek sözler veriyor olabilirsiniz.

Rüyada birinin laf attığını görmek küs arkadaşların barışacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına işaret eder.

Rüyada erkeklerin laf attığını görmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin laf attığını görmek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, düşmanından uzak olacağına yorulur.

Rüyada altın lafını duymak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya yorulur.

Rüyada laf duymak kazancın ve ekmeğin eksileceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, imkânların çok daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada para lafı duymak ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına rivayet eder.

Rüyada laf yemek yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına rivayet eder.

Rüyada biriyle laf kavgası etmek avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments