Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada laf duymak

Rüyada laf duymak

Rüyada laf duymak herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına delalet eder.

Rüyada laf duymak gördüyseniz:

  • Bazı konuların ilerlemesi veya gelişmesi için diğerlerinin harekete geçmesini beklememeli, siz harekete geçmelisiniz.

Rüyada birinden laf duymak gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine tabir olunur.

Rüyada altın lafını duymak tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada laf duymak girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, elini eteğini hayattan çekeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına işaret eder.

Rüyada para lafı duymak keyif ve neşe içinde yaşayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, toplum içindeki değerinin artacağına alamet eder.

Rüyada lafla kavga etmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerin de yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada laf sokmak bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada biriyle laf dalaşına girmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine inanılır.

Rüyada bir kıza laf atmak kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments