Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kül yemek

Rüyada kül yemek

Rüyada kül yemek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kül yemek gördüyseniz:

  • Yüzleşilmesi gereken durumlar varsa, ertelemekte fayda var.

Rüyada kül yemek kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına inanılır.

Rüyada kül tablası kırmak malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine tabir olunur.

Rüyada cam kül tablası görmek hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada kül tablasının kırıldığını görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada sigaranın külünü görmek üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine tabir olunur.

Rüyada evin kül olduğunu görmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada islam kül görmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin yanıp kül olduğunu görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments