Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeye imza atmak

Rüyada bir şeye imza atmak

Rüyada bir şeye imza atmak bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kalp kırmaya, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir şeye imza atmak gördüyseniz:

  • Size uymuyorsa diğerlerinin arkasından gitmek zorunda değilsiniz.

Rüyada bir şeye imza atmak beklenilen takdiri alacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, hile ile mal elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kağıda imza atmak ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına delalettir.

Rüyada beyaz kağıda imza atmak sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına delalet eder.

Rüyada deftere imza atmak etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada iş için imza atmak hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına yorulur.

Rüyada boşanmak için imza atmak karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kağıta imza atmak yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada rüya tabiri imza atmak hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments