Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kabeye gittiğini görmek

Rüyada birinin kabeye gittiğini görmek

Rüyada birinin kabeye gittiğini görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, yüksek makamlara geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin kabeye gittiğini gördüyseniz:

  • İlginizi çekmeyen teklif, davet, plan ya da düzenlemelerde yer almak zorunda değilsiniz.

Rüyada kabede ağladığını görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına yorulur.

Rüyada topraktan kap görmek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada firtinaya kapilmak uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada kabeyi muazzamayı görmek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, sağlık ve hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonu kapatmak sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada kabeye girmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabede kuran okunduğunu görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağı görmek mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments