Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iftiraya uğrayıp ağlamak

Rüyada iftiraya uğrayıp ağlamak

Rüyada iftiraya uğrayıp ağlamak huzurunu kaybedeceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine yorulur.

Rüyada iftiraya uğrayıp ağlamak gördüyseniz:

  • Başkalarının talepleri yapabileceklerinizi engelleyebilir ya da genel anlamda sizi sınırlandırabilir.

Rüyada iftiraya uğrayıp ağlamak başarıdan başarıya koşacağına, hayırlı haberler getireceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Rüyada haksızlığa uğrayıp ağlamak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, endişelerin son bulacağına inanılır.

Rüyada tacize uğrayan birini görmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada iftira edildiğini görmek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasına iftira atmak güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kazancının her geçen gün artacağına işarettir.

Rüyada biri tarafından iftiraya uğramak kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada iftiradan kurtulmak sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına delalet eder.

Rüyada birine iftira atmak fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments