Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin hediye aldığını görmek

Rüyada birinin hediye aldığını görmek

Rüyada birinin hediye aldığını görmek hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, güçlendikçe güçleneceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, ihanete uğrayacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, ahiret inancına göre yaşanacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada birinin hediye aldığını gördüyseniz:

  • Uğraşacak bir şeyler bulmalısınız.

Rüyada kitap hediye aldığını görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden hediye aldığını görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine delalettir.

Rüyada birinin sana hediye aldığını görmek gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşına hediye aldığını görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada kendine hediye aldığını görmek onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine delalet etmektedir.

Rüyada saat hediye aldığını görmek kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada çanta hediye aldığını görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada yastık hediye aldığını görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, kısmetlerinin de kapanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments