Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinden hediye aldığını görmek

Rüyada sevdiğinden hediye aldığını görmek

Rüyada sevdiğinden hediye aldığını görmek rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinden hediye aldığını gördüyseniz:

  • Parçaları birleştirmekte ya da bazı şeyleri bir araya getirmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinden hediye aldığını görmek kazançların artacağına, çok güzel adımlar atılacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin hediye aldığını görmek işlerinin kolaylaşacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çanta hediye aldığını görmek kötü gününü de paylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine işaret eder.

Rüyada parfüm hediye aldığını görmek acı veren durumların vuku bulacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinden hediye aldığını görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına delalettir.

Rüyada oyuncak bebek hediye aldığını görmek işlerin daha kötüleşeceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşarp hediye aldığını görmek huzurlu günler görüleceğine, çok kötü günler yaşayacağına, bahtın açık olmasına işarettir.

Rüyada birinin hediye aldığını görmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, dünya malının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments