Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alan görmek

Rüyada alan görmek

Rüyada alan görmek dualarından hayır görmeyeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına işaret eder.

Rüyada alan gördüyseniz:

  • Duygusal konular ön plana çıkabilir.

Rüyada çim alan görmek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada piknik alanı görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine işarettir.

Rüyada büyük bir alan görmek uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ormanlık alan görmek başarılarının sürekli olacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine işaret eder.

Rüyada abdest alanı görmek helal lokmalar yiyeceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, kendisini eve kapatacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil alanda uçmak özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada dar alandan geçmek işlerin toparlanacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz alan görmek yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments