Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elini ısıtmak

Rüyada birinin elini ısıtmak

Rüyada birinin elini ısıtmak elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, yüksek bir makama geleceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin elini ısıtmak gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası söylentilere neden olabilir.

Rüyada birinin elini ısıtmak ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin ellerini ısıtmak umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada el ısıtmak atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, çok mutlu edeceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada ellerini ısıtmak işlerinin hemen hallolacağına, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına işarettir.

Rüyada ayaklarını ısıtmak hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ateş yakıp su ısıtmak uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çorba ısıtmak tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, başarılarının devamının geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sobada su ısıtmak herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments