Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerini ısıtmak

Rüyada ellerini ısıtmak

Rüyada ellerini ısıtmak hayatının bir anda cennete döneceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, işinde aranan biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada ellerini ısıtmak gördüyseniz:

  • Gerçekler özgürleşmeyi beraberinde getirebilir.

Rüyada el ısıtmak yeni bir iş bulacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, evlatlarından hayır bulacağına delalettir.

Rüyada ellerini ısıtmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine işaret eder.

Rüyada birinin ellerini ısıtmak çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, kederlerinin son bulacağına, asla harama bulaşmayacağına yorulur.

Rüyada birinin elini ısıtmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına inanılır.

Rüyada pilav ısıtmak adını işiyle duyuracağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada çay ısıtmak yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada ayak ısıtmak maddi zararlara uğrayacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Rüyada birini ısıtmak attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments