Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alacak tahsil etmek

Rüyada alacak tahsil etmek

Rüyada alacak tahsil etmek kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, iyi halin geleceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alacak tahsil etmek gördüyseniz:

  • İnatçı olarak tanımlanabilecek, değişime dirençli durumlar veya problemler esnek ya da pratik bir yaklaşıma cevap verebilir.

Rüyada alacağını tahsil edememek ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine işaret eder.

Rüyada alacak tahsil etmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada para tahsil etmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çek tahsil etmek yeni kapılar açılacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ilim tahsil etmek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına alamet etmektedir.

Rüyada borç tahsil etmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, dualarının kabul olacağına, parasını ve malını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada alacaklı olduğu kişiyi görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada alacak almak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments