Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin cüzdanından para almak

Rüyada birinin cüzdanından para almak

Rüyada birinin cüzdanından para almak istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin cüzdanından para almak gördüyseniz:

  • Yardım almaktan çekinmeyin.

Rüyada cüzdan para görmek insanlarla iç içe olacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına inanılır.

Rüyada cüzdandan para vermek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, saygınlığına leke sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada cüzdan ve para bulmak garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada boş para cüzdanı görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir cüzdan para görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada para cüzdanı almak toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine delalet eder.

Rüyada kağıt para dolu cüzdan görmek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına inanılır.

Rüyada cüzdan içinde para bulmak prestij kazanacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments