Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüzdan ve para bulmak

Rüyada cüzdan ve para bulmak

Rüyada cüzdan ve para bulmak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, yolunda devam edeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cüzdan ve para bulmak gördüyseniz:

  • Zaman geçirme biçiminiz yakınınızdaki bazı kişilerin şikayetlerine neden olabilir.

Rüyada cüzdanında para bulmak çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada para cüzdan bulmak sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine inanılır.

Rüyada cüzdan ve para bulmak büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada cüzdan dolusu para bulmak çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cüzdanda kağıt para bulmak itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada cüzdanla para bulmak yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına delalet eder.

Rüyada cüzdan içinde para bulmak hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, talihin yüzlerine güleceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına tabir olunur.

Rüyada cüzdanda para bulmak zorlukların aşılacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments