Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para cüzdanı almak

Rüyada para cüzdanı almak

Rüyada para cüzdanı almak ayağa kalkacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada para cüzdanı almak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki bazı kimseler size karşı çıkarcı tutumlarda olabilir.

Rüyada para dolu cüzdan görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, güç ve kudret sahibi olacağına, kalabalıktan uzak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cüzdanda para görmek hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cüzdanından para çaldığını görmek rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada cüzdana kağıt para koymak çok mutlu edeceğine, içinin rahat edeceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine delalettir.

Rüyada cüzdanda kağıt para görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada cüzdan ve para bulmak kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada cüzdanla para bulmak elinin bollaşacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada cüzdan para görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments