Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hindi boynu görmek

Rüyada hindi boynu görmek

Rüyada hindi boynu görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, büyük paralar kazanacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine işarettir.

Rüyada hindi boynu gördüyseniz:

  • Belli işlerinizi bitirebilmek için gereken zamanı ayırmanız gerekiyor.

Rüyada hindi boynu görmek kendisi için yeni bir yol çizeceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada hindistana gitmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hindi kestiğini görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hindi temizlemek çok iyi giden işlerin duracağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine delalettir.

Rüyada uçakla hindistanua gitmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara hindi görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine tabir olunur.

Rüyada kızarmış hindi yemek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı rivayet etmektedir.

Rüyada hindi yemeği görmek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments