Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bir şey çaldığını görmek

Rüyada birinin bir şey çaldığını görmek

Rüyada birinin bir şey çaldığını görmek uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, adeta sinirden küplere bineceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, ön plana çıkacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına yorulur.

Rüyada birinin bir şey çaldığını gördüyseniz:

  • Aynı şeyler geçerli olmakla beraber bazı ufak farklıklar da var.

Rüyada bir şey çaldığını görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada değerli bir şey çalmak daha büyük kazançlar elde edeceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada camiden bir şey çalmak işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına delalet eder.

Rüyada birinin bir şey çaldığını görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, çok büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir şeyini çaldırmak yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, saygınlık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kağıt para çalmak hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına tabir olunur.

Rüyada eşyayı çaldırmak büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına işarettir.

Rüyada altınları çaldırmak inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments