Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akvaryumdan su içmek

Rüyada akvaryumdan su içmek

Rüyada akvaryumdan su içmek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, işi ile gündeme geleceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine işarettir.

Rüyada akvaryumdan su içmek gördüyseniz:

  • Uzun süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızı aramanızda fayda var.

Rüyada akvaryum suyu içmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, gıybet edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada akvaryumdan su içmek zorlukları teker teker aşacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada akvaryumda su kaplumbağası görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, daha fazla mal sahibi olacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada su dolu akvaryum görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, sevindirici şeyler duymaya alamet etmektedir.

Rüyada akvaryum suyunu değiştirmek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada akvaryuma su doldurmak hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına alamet eder.

Rüyada litrelerce su içmek işlerinin gelişme göstereceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada karpuz suyunu içmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments