Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akvaryuma su doldurmak

Rüyada akvaryuma su doldurmak

Rüyada akvaryuma su doldurmak çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, bir sınavdan geçileceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, arkasından iyi konuşulacağına delalet eder.

Rüyada akvaryuma su doldurmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerde verdiğiniz ölçüde alamamanız sizi üzebilir.

Rüyada akvaryuma su doldurmak becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine alamet eder.

Rüyada akvaryum suyunu değiştirmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada su dolu akvaryum görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına tabir olunur.

Rüyada akvaryumda su kaplumbağası görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada akvaryum suyu içmek borçların kısa sürede ödeneceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada akvaryumdan su içmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine rivayet eder.

Rüyada akan çeşmeden su doldurmak kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden bardağa su doldurmak başının derde gireceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments