Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine benzeyen cin görmek

Rüyada kendine benzeyen cin görmek

Rüyada kendine benzeyen cin görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, saadete ereceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendine benzeyen cin gördüyseniz:

  • Tahmin edilmeyen gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada kendine benzeyen cin görmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, örnek insan olacağına delalettir.

Rüyada göğsünde ben görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına işarettir.

Rüyada birinin beni kovaladığını görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına alamet eder.

Rüyada yanakta ben görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına işarettir.

Rüyada et beni kopartmak kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada insana benzeyen balık görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada bengal kaplanı görmek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada fareye benzeyen hayvan görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments