Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ayakkabısını giymek

Rüyada birinin ayakkabısını giymek

Rüyada birinin ayakkabısını giymek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, hanesine güneş doğacağına rivayet eder.

Rüyada birinin ayakkabısını giymek gördüyseniz:

  • Gerilimlerinizi atmaya gayret edin.

Rüyada çok büyük ayakkabı giymek sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada çift ayakkabı giymek onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş babanın ayakkabısını giymek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada parlak siyah ayakkabı giymek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesinin ayakkabısını giymek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine işarettir.

Rüyada gelinlik ve siyah ayakkabı giymek işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada ayakkabı çıkarıp giymek yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, kazancının azalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisine ayakkabı giydirmek çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments