Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık akvaryumu görmek

Rüyada balık akvaryumu görmek

Rüyada balık akvaryumu görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada balık akvaryumu gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi biliyorsanız, istediğinizi alana kadar direnebilirsiniz.

Rüyada akvaryum içinde renkli balıklar görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına işarettir.

Rüyada akvaryum balık tutmak mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada akvaryum balıklarına yem vermek rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli akvaryum balığı görmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada akvaryum balığı görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine işarettir.

Rüyada akvaryum içinde süs balığı görmek ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada akvaryumda balık görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, bahtının güzelleşeceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada akvaryum balığının öldüğünü görmek dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, güzel ameller işleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments