Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını dans ederken görmek

Rüyada arkadaşını dans ederken görmek

Rüyada arkadaşını dans ederken görmek dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, daima afiyette olacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını dans ederken gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi karşı tarafa ısrarla benimsetmeye çalışmanız aynı baskıyla karşılık görebilir.

Rüyada arkadaşını dans ederken görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına, hayat boyu çok sevileceğine işaret eder.

Rüyada başkasını dans ederken görmek hoşluk içinde olacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına işaret eder.

Rüyada birini dans ederken görmek parasının ve malının da artacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada kendini dans ederken görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi dans ederken görmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını başkasıyla kavga ederken görmek gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını sevgilisiyle kavga ederken görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını kavga ederken görmek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments