Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun sarı saç görmek

Rüyada uzun sarı saç görmek

Rüyada uzun sarı saç görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun sarı saç gördüyseniz:

  • Doğrulara bağlı kalmalı ya da gerçekleri öğrenmelisiniz.

Rüyada kendini sarı ve uzun saçlı görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada saçını uzun ve sarı görmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun ve sarı saç görmek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre işarettir.

Rüyada saçın uzun ve sarı olduğunu görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı uzun saçlı kadın görmek huzur dolu günler geçireceğine, iş öğreneceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun sarı saçlı kadın görmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun sarı saçlı erkek görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına inanılır.

Rüyada sarı uzun saç görmek bilmek istediklerini öğreneceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments