Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini suyla ıslatmak

Rüyada birini suyla ıslatmak

Rüyada birini suyla ıslatmak dua alacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini suyla ıslatmak gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi veya fırsatları gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada birini suyla ıslatmak yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına delalettir.

Rüyada suyla ıslatıldığını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, bazen fakirlik görüleceğine delalet eder.

Rüyada suyla ıslatılmak bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına, kazancın artmasına rivayet etmektedir.

Rüyada suyla ıslatmak daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada suyla birini ıslatmak fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, çaresiz durumlarda kalacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suya girip ıslanmamak ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, çok büyük bir acı duyacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına yorulur.

Rüyada suya düşüp ıslanmamak uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, yeni insanlarla tanışacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatak ıslatmak dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments