Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya düşüp ıslanmamak

Rüyada suya düşüp ıslanmamak

Rüyada suya düşüp ıslanmamak erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, yeni bir hayata başlayacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada suya düşüp ıslanmamak gördüyseniz:

  • Sağlığınıza biraz daha özen göstermeniz gerekebilir.

Rüyada suya düşüp ıslanmamak zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine delalet eder.

Rüyada suyla ıslatılmak çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine rivayet eder.

Rüyada suyla ıslatıldığını görmek elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına işarettir.

Rüyada suya girip ıslanmamak ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyla ıslatmak kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada birini suyla ıslatmak bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine tabir olunur.

Rüyada suyla birini ıslatmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çamurlu suya düştüğünü görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments