Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini sütle yıkamak

Rüyada birini sütle yıkamak

Rüyada birini sütle yıkamak tüm beklentilerini yerine getireceğine, insanlar tarafından sevileceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, huzur ve saadet bulacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına yorulur.

Rüyada birini sütle yıkamak gördüyseniz:

  • Alacak verecek meselelerini ertelemek, borç alıp vermekten ya da bağlayıcı sözler vermekten, imzalar atmaktan kaçınmak daha doğru olabilir.

Rüyada birini sütle yıkamak çok başarılı atılımlar yapılacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada sütle el yıkamak onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçını sütle yıkamak maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine işaret eder.

Rüyada bebeği sütle yıkamak hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına yorulur.

Rüyada sütle yüz yıkamak aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına alamet eder.

Rüyada sütle saç yıkamak herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada yüzünü sütle yıkamak hayırlı işlere girişileceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine delalet eder.

Rüyada süt mısır yediğini görmek ayaklandıracağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments