Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütle saç yıkamak

Rüyada sütle saç yıkamak

Rüyada sütle saç yıkamak yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada sütle saç yıkamak gördüyseniz:

  • Soluksuz kalana kadar konuşan kişilerden söz almakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada sütle saç yıkamak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına inanılır.

Rüyada saçını sütle yıkamak hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, günahlara, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sütle yüz yıkamak sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sütle el yıkamak hayatının yoluna girmeye başlayacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına yorulur.

Rüyada birini sütle yıkamak başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, maddi kayıpların olacağına işarettir.

Rüyada yüzünü sütle yıkamak kendisine yeni bir iş bulacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bebeği sütle yıkamak hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada sütün içinde saç görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments