Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini şeytan gibi görmek

Rüyada birini şeytan gibi görmek

Rüyada birini şeytan gibi görmek boş kuruntularla uğraşacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada birini şeytan gibi gördüyseniz:

  • Herşeyi abartmayın.

Rüyada şeytanı insan gibi görmek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada şeytan gibi birini görmek yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada insanı şeytan gibi görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini şeytan gibi görmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada kendini şeytan gibi görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, güçten düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dansöz gibi oynamak zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine rivayet eder.

Rüyada saray gibi ev görmek üzüleceğine ve ağlayacağına, az da olsa feraha çıkılacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada kendini dev gibi görmek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, gülüp eğleneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments