Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini saçı boyalı görmek

Rüyada birini saçı boyalı görmek

Rüyada birini saçı boyalı görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, düşmanlarını alt edeceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada birini saçı boyalı gördüyseniz:

  • Tavsiyelere göre değil, kendi hislerinize göre hareket etmelisiniz.

Rüyada saçları kırmızıya boyatmak kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçların siyaha boyandığını görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, huzur bulacağına yorulur.

Rüyada saçını koyuya boyatmak sırtının yere gelmeyeceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçını siyaha boyatmak gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına yorulur.

Rüyada saçı kumrala boyatmak eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, çok kötü günler geçireceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına işarettir.

Rüyada eşinin saçını boyalı görmek haneye nifak gireceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, onları tebrik edeceğine işaret eder.

Rüyada zorla saç boyatmak çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçı sarı boyalı görmek büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments