Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını siyaha boyatmak

Rüyada saçını siyaha boyatmak

Rüyada saçını siyaha boyatmak kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçını siyaha boyatmak gördüyseniz:

  • Paranızı işinize yarayacak şeyler için harcamak isteyebilirsiniz.

Rüyada saçını siyaha boyanmış görmek günah işlemekten korunacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçın siyaha boyandığını görmek sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, afiyette olacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına inanılır.

Rüyada siyaha boyanmış saç görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına rivayet eder.

Rüyada saçı siyaha boyanmış görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına yorulur.

Rüyada saçlarını siyaha boyatmak şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına alamet eder.

Rüyada saçımı siyaha boyatmak hanesine güneş doğacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada saçların siyaha boyandığını görmek üzüntülü bir haber alınacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada saçı siyaha boyatmak çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments