Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını koyuya boyatmak

Rüyada saçını koyuya boyatmak

Rüyada saçını koyuya boyatmak atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını koyuya boyatmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan gelecek vaat eden yeni fikirleriniz olabilir.

Rüyada saçlarını koyu renge boyatmak içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine rivayet eder.

Rüyada saçını koyuya boyatmak duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçı koyu renge boyatmak çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada saçını koyu renge boyatmak başarısızlığa düşüleceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine tabir olunur.

Rüyada saçını koyu renk görmek kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, sıkıntıların son bulacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  işaret eder.

Rüyada saçlarının koyulaştığını görmek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçı koyu renk görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada koyu renkli saç görmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments