Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşk itirafı almak

Rüyada aşk itirafı almak

Rüyada aşk itirafı almak genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, üzüntünden sağlığından olacağına, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşk itirafı almak gördüyseniz:

  • Açılmayan telefonlar, ödenmeyen borçlar, geç kalınan randevular v.b konular söz konusu olabilir.

Rüyada aşk itirafı duymak kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada aşk itirafı görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, kuş gibi hafifleyeceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşk itiraf etmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine işaret eder.

Rüyada aşk itirafı almak hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, borçların ödeneceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada aşkını itiraf ettiğini görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine aşkını itiraf etmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada itirafta bulunmak adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini itiraf etmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments