Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada itiraf duymak

Rüyada itiraf duymak

Rüyada itiraf duymak kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, beklentilerine ulaşacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada itiraf duymak gördüyseniz:

  • Tamir veya düzenleme gibi konularda yapacağınız sakarlıklardan gelen büyük zararlara açıksınız.

Rüyada itiraf duymak uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, gönlünce bir hayat süreceğine, yaşamının tazeleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada aşk itirafı duymak bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına inanılır.

Rüyada itiraf edeni görmek imkânların günden güne azalacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, yarınlara bakacağına işarettir.

Rüyada aşk itiraf etmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine aşkını itiraf etmek zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına delalet eder.

Rüyada aldattığını itiraf etmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada aşkını itiraf etmek işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini itiraf etmek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments