Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kesip öldürmek

Rüyada birini kesip öldürmek

Rüyada birini kesip öldürmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, elinin darlaşacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada birini kesip öldürmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler fikir veya şikayetlerini dile getirme konusunda çekimser kalabilirler ya da yanlış anlaşılmak istemeyebilirler.

Rüyada adam kesip öldürmek kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada birinin kesilerek öldüğünü görmek kısmetsizlik yaşayacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kesilerek öldürüldüğünü görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, şansın çalışmaya başlayacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini kesip öldürmek çok zor bir duruma düşeceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, hayatın temposunun yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaş kesildiğini görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koyun kesilmesini görmek onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, hakkını alacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada et kesip yemek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ağri kesici içmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments