Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akşam yüzmek

Rüyada akşam yüzmek

Rüyada akşam yüzmek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına rivayet eder.

Rüyada akşam yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı adımları başkalarının atmasını bekleyerek zaman kaybediyorsunuz.

Rüyada akşam denizde yüzmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada akşam yüzmek içinden çıkılamaz bir hal alacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına işaret eder.

Rüyada akşam namazı kaçırmak rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada akşam namazı görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına delalettir.

Rüyada akşam araba kullanmak kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada akşam ezanı duymak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada akşam dışarı çıkmak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada akşam mezar görmek rahat rahat yaşayacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments