Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akşam namazı kaçırmak

Rüyada akşam namazı kaçırmak

Rüyada akşam namazı kaçırmak çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada akşam namazı kaçırmak gördüyseniz:

  • Sakin bir tutum içinde olmaya özen göstermelisiniz.

Rüyada akşam namazı kaçırmak bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada akşam namazını kaçırmak ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada akşam namazı kılmak büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abdest alıp akşam namazı kılmak üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, kişinin afiyette kalacağına yorulur.

Rüyada akşam namazı için abdest almak stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada akşam namazını kılmamak hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, evlatlarının hayrını göreceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada akşam namazını kıldığını görmek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına inanılır.

Rüyada akşam namazını yanlış kılmak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, maddi zararın büyük olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments