Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akşamı görmek

Rüyada akşamı görmek

Rüyada akşamı görmek kötü bir duruma düşürüleceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine delalettir.

Rüyada akşamı gördüyseniz:

  • Uzun mesafeli yolculuklar yapabilir, farklı dünyaların farkına varabilir veya farklı kültürlere, felsefelere ilgi duyabilir, farklı inanç sistemlerini tanımak isteyebilirsiniz. Ay genelinde hassasiyetiniz yüksek olabilir.

Rüyada akşam namazının sünnetini kılmak elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına alamet eder.

Rüyada akşam vaktini görmek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada akşam denizde yüzmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına yorulur.

Rüyada akşam karanlığında yürümek aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına alamet eder.

Rüyada akşam namazı için abdest almak kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, içinin rahatlayacağına delalettir.

Rüyada akşam namazını cemaatle kılmak büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine yorulur.

Rüyada akşam ezanı duymak istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada akşam mezara gitmek sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments