Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz iç çamaşırı vermek

Rüyada beyaz iç çamaşırı vermek

Rüyada beyaz iç çamaşırı vermek yaşanan kötü olayların unutulacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz iç çamaşırı vermek gördüyseniz:

  • Gene yapmanız olan kısa yolculuklar da sizin için yararlı olacaklardır.

Rüyada beyaz iç çamaşırı satın almak hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Rüyada temiz beyaz iç çamaşırı görmek canını sıkılacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz iç çamaşırı yıkamak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine işaret eder.

Rüyada beyaz iç çamaşırı asmak kısaysa da ömrün kısa süreceğine, büyük işlere imza atacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz erkek iç çamaşırı görmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz iç çamaşırı vermek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada beyaz iç çamaşırı aldığını görmek başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına delalettir.

Rüyada beyaz iç çamaşırı giymek bolluğun ve bereketin düşeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments