Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini gelin olmuş görmek

Rüyada birini gelin olmuş görmek

Rüyada birini gelin olmuş görmek somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, çalışkan bir kişi olunacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, sorunlarının günden güne artacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada birini gelin olmuş gördüyseniz:

  • Sır saklamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada gelin odası görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada gelin ayakkabısını kaybetmek ister istemez çok üzüleceğine, sıkıntıya düşüreceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinini gelinlikle görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada damat gelin görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına delalettir.

Rüyada gelin ayakkabısı giydiğini görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada deve üstünde gelin görmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada gelin süslemek maddi olarak büyüyeceğine, ihanet göreceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik giymek ve gelin görmek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments