Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini canlı gömmek

Rüyada birini canlı gömmek

Rüyada birini canlı gömmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına inanılır.

Rüyada birini canlı gömmek gördüyseniz:

  • Uğraşmak istemeyeceğiniz bir kişiyle tartışmaya girebilir veya seyahatler esnasında bazı aksilikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada birini canlı gömmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada canlı insanı mezara gömmek büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına delalet eder.

Rüyada canlı insan gömmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada canlı canlı mezara gömmek mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada canlı insanı toprağa gömmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, devlete hizmet etmeye, rakiplerini gerisinde bırakacağına işarettir.

Rüyada canlıyı gömmek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada canlı bebeği gömmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada canlı canlı gömmek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments