Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini çamurdan kurtarmak

Rüyada birini çamurdan kurtarmak

Rüyada birini çamurdan kurtarmak kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, hem ün sahibi olacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini çamurdan kurtarmak gördüyseniz:

  • Bazı hayallerin gerçek olabilmesi için, o yolda bazı adımlar atılması gerekebilir.

Rüyada çamurdan insan kurtarmak hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, saygın biri olacağına, dertlerden kurtulmaya delalet etmektedir.

Rüyada birini çamurdan kurtarmak uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına işaret eder.

Rüyada çamura batan birini kurtarmak özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, zenginliğinin süreceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada çamurdan birini kurtarmak canının sağ olacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine yorulur.

Rüyada uçurumdan birini kurtarmak kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemi kurtarmak iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına delalettir.

Rüyada çocuğu ölümden kurtarmak acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, sağlam bir kariyer edineceğine rivayet eder.

Rüyada fare kurtarmak işlerinde kara geçeceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments