Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini büyük tuvaletini yaparken görmek

Rüyada birini büyük tuvaletini yaparken görmek

Rüyada birini büyük tuvaletini yaparken görmek arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada birini büyük tuvaletini yaparken gördüyseniz:

  • Şu an hazır olmayan koşul ya da durumlarda, çok yakında, manevra kabiliyeti elde edebilirsiniz.

Rüyada tuvalette büyük abdest bozmak bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine işarettir.

Rüyada yatağa büyük tuvaletini yapmak uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve büyük tuvaletini yapmak kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, kalkınacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük tuvaletini yaparken görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına işaret eder.

Rüyada çok büyük tuvalet görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada tuvalette büyük abdestini yaptığını görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine tabir olunur.

Rüyada büyük tuvaleti yapmak uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada tuvalete büyük abdest görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments