Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini boğulduğunu görmek

Rüyada birini boğulduğunu görmek

Rüyada birini boğulduğunu görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, yarasını saracağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada birini boğulduğunu gördüyseniz:

  • Aslen zor veya ağır olduğu belli konularda kafanızı netleştirmeye çalışmalısınız.

Rüyada boğuşan köpek görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, mali olarak küçüleceğine delalet eder.

Rüyada derede boğulan birini kurtarmak insanların kendisine her zaman destek olacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına inanılır.

Rüyada mal boku görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bokuyla oynamak kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine işaret eder.

Rüyada kardeşinin boğulduğunu görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğulan hayvanı kurtarmak borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine işarettir.

Rüyada inek boku görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine işarettir.

Rüyada suya düşüp boğulmak büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, hayırlı işlere imza atacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments