Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini bıyıklı görmek

Rüyada birini bıyıklı görmek

Rüyada birini bıyıklı görmek planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada birini bıyıklı gördüyseniz:

  • Diğerleri için doğru görünen şeyler sizin için doğru olmayabilir.

Rüyada kızıl bıyık görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine işarettir.

Rüyada bıyığı çıkmak alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bıyıklı bayan görmek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının bıyıklı olduğunu görmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bir kadının bıyıklarının çıktığını görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine delalet eder.

Rüyada kaş ve bıyık aldırmak sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına delalet eder.

Rüyada kocayı bıyıklı görmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, aradığı çareleri bulacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir bayanı bıyıklı görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments