Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini başbakan görmek

Rüyada birini başbakan görmek

Rüyada birini başbakan görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada birini başbakan gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi, ne beklediğinizi tam olarak adlandıramayabilirsiniz.

Rüyada başbakandan şeker almak dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başbakanla selamlaşmak gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada başbakanın öldüğünü duymak günden güne sorunlarının artacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına işarettir.

Rüyada başbakanla sofrada oturmak illet bir hastalığa yakalanmayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakandan hediye almak rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinde başbakan görmek işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanın görmek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, onlara çok bağlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakanın elini sıkmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments