Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrepten kurtulmak

Rüyada akrepten kurtulmak

Rüyada akrepten kurtulmak kazançlı çalışmalar yapılacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada akrepten kurtulmak gördüyseniz:

  • Attığınız her adımdan sonra ayağınızı ayağınızı kaldırıp nereye bastığınıza bakmamalı, adım atmadan önce nereye basacağınızı görmelisiniz.

Rüyada akrepten kurtulmak deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah büyük akrep görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kuyruklu akrep görmek mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru akrep görmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada akrebi öldürmeye çalışmak işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada camide akrep görmek daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına inanılır.

Rüyada akrep yuvası görmek zamandan da kar edeceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada duvarda akrep görmek aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments