Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine yüzük taktığını görmek

Rüyada birine yüzük taktığını görmek

Rüyada birine yüzük taktığını görmek hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, nice noksanlık içinde olduğuna, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, hayır ve bereketin artmasına, büyük bir boşluğa düşeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına alamet eder.

Rüyada birine yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Yardıma ihtiyacı olan bir kişiye yardım etmeniz durumunda farklı kazançlar elde edebilirsiniz.

Rüyada kızının yüzük taktığını görmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına delalet eder.

Rüyada mor taşlı yüzük taktığını görmek hayatının daha kolay olacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, daha güçlü hale geleceğine yorulur.

Rüyada başkasının gümüş yüzük taktığını görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına işaret eder.

Rüyada nişan yüzüğünü taktığını görmek çok başarılı işlere imza atacağına, büyük kayıplara uğrayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bekar birinin yüzük taktığını görmek sonra kendi işini kuracağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada gümüş yüzük taktığını görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına yorulur.

Rüyada birine yüzük taktığını görmek kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının tek taş yüzük taktığını görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments