Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine tuz vermek

Rüyada birine tuz vermek

Rüyada birine tuz vermek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, başarılarının devamlı olacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine delalet eder.

Rüyada birine tuz vermek gördüyseniz:

  • Engellerden kurtulmanız için sizi zorlayan bazı psikolojik nedenleriniz olabilir, hayatınızı yenileştirmeniz gereklidir.

Rüyada tuz gölünde yüzmek gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada tuzlu aşure görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuzlu çubuk görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada denize tuz atmak dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada tuzsuz yemek yapmak nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, düşmanlarının güçleneceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuzlu suda yürümek yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuzlu su balığı görmek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına delalettir.

Rüyada tuzlu çekirdek görmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments